Nazwa wnioskodawcy: Muzeum Ziemi Kujawskiej i Dobrzyńskiej we Włocławku
Nazwa zadania: Gzik, żur, prażucha. Tradycje kuchni kujawskiej.
Numer zadania: 02365/14
Numer w EBOI: 40038/13/A2
Program i priorytet:
Dziedzictwo kulturowe – Kultura ludowa
Kwota dofinansowania: 20 000,00 zł
Ocena wartości organizacyjnej: 6
Ocena wartości merytorycznej: 53,2
Ocena strategiczna: 27
Ocena końcowa: 86,2
Ocena formalna: OK
więźniowie z guantanamo, chada jest nas dwóch tekst, mt targi warszawa, aplikatura na trąbke, dziennik ustaw nr 112 poz 1206, grupy znaczeniowe, kenny g warszawa, gra aerobik, fundacja przywróćmy społeczeństwu, zegarynka na telefon, gazeta wyborcza dodatek częstochowski, nadwyrężyć czy nadwerężyć
yyyyy